tisdag, augusti 05, 2008

Sista natten med gänget

Ikväll ska vi ha sista middan med familjen samlad innan brorsan flyttar söderut för att, erh, gå i mina fotspår och syrran drar till Borås (?) och blir textilingenjör. Är sjukt avis på henne, varför kom inte jag på den idén när det begav sig. ikväll ska vi iaf träffas allihopa för sista gången på ett tag och eftersom jag vet hur första terminen är på Y förväntar jag mig inte att brorsan kommer hemflygandes i brådrasket direkt. Åh, jag borde ju ta med Perrson-Böiers och ge den till honom! Grymt, så får det bli. Nu måste jag börja bege mig om jag ska hinna ut på landet lagom till förrätten.

8 kommentarer:

Blogger Maria sa...

Skaune?

8/05/2008 4:18 em  
Anonymous e sa...

P-B, men inte kan du bli av med den redan? Den är bra..

Eller nej, jag rörde ihop det! Jag tänkte på Nordling-Österman. Kossan annars, den görs inte längre.

Har f ö en gammal gymnasiekompis som läste tex-ing i Borås. Verkar skoj men rent egoistiskt är jag hemskt glad att jag var den ur vår gymnasieklass som fick lära känna dig!

8/05/2008 4:54 em  
Blogger eff sa...

Kossan är en klenod! Tror inte ens den går att få på print-on-demand, och Hackman är ju pensionär nu så man kan ju inte gärna trilla förbi hans kontor och tigga en. Min är i nyskick, tamejfan. "You'll have to pry this Kossan out of my cold, dead hands" brukar jag väsa.

En Y:are till. Värsta sjukan. Har han lärt sig Windsorknuten än då? Övat på sin Ymnastiken. Gudars: grunk, analys och linalg, minnena!

8/05/2008 5:28 em  
Blogger eff sa...

D är bäst, ingen protäst.

Var tvungen.

8/05/2008 5:29 em  
Blogger frida sa...

alltså, säg till syster att borås kan vara förjävligt ibland. men man över lever. det regnar en hel del, ge henne ett fint paraply! och du, ge henne mina guldkorn också: som picknick i stadsparken, storleken på kanelbullarna på café Bakgården och filmerna på Röda Kvarn.

och för en tid sen åkte jag igenom borås med en vän som inte bott där. han tyckte att borås var den hippaste småstaden som sverige hade! de du. (okej, jag tycker lite synd om din syster som flyttar dit, men bara för att jag själv är färdig med den staden nu. nästan iaf. egentligen skulle jag inte vilja byta ut dom där fyra åren mot något annat i världen. hon kommer få det fint. THS är bäst!)

8/06/2008 8:01 fm  
Blogger Christina sa...

maria, nej inte skillinge tyvärr, där är de bara sommartid.

e, sötis. men jo, jag gav honom faktisk pärsson böijer, och svaret? öh, måste jag använda den här? shit shit guys.

eff, jag är i dagarna benägen att hålla med. man skulle läst D. mängden ufon dock, jag hade blivit galen. jag har också en skitfin kossan kvar!

fridis, jag säger inget om borås, så får hon bilda sin egen uppfattning, men jag hoppas hon ska trivas. jag önskar henne verkligen det, och det där om hippaste småstan verkar ju lovande! ska definitivt vb-a dina pärlor.

8/06/2008 10:20 fm  
Blogger eff sa...

Med din grava OBMS tror jag inte du skulle märkt nån skillnad på Y och D.

8/06/2008 11:43 fm  
Blogger frida sa...

min kommentar blev uppäten. men eftersom jag ångrade mig och också tycker att syster ska få skapa sig en egen uppfattning om Borås så skriver jag så här:
ha picknick i stadsparken, ät kanelbullar på kafé Bakgården, besök Röda Korsets loppis och se filmerna på Röda Kvarn.

8/07/2008 8:28 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida