fredag, oktober 17, 2008

Komplikationer

Ye'allo

Vi har inga kakooooor!!!!! Typiskt oss, typiskt det här förbannade hushållet, moralens väktare bor visst här, här finns bara ROTFRUKT. Iofs känner jag ändå inte vad saker smakar med vetskapen mitt herrskap, vetskapen. Istället är jag förvisad att äta mosig banan till mitt kaffe, som dock inte heller smakar särskilt.

Vad gör man om man är hemma hela dagarna och inte behöver ha ångest över allt plugg som man behöver göra? Förr alltså, inte nu! (Shit, det är så bisarrt, jag behöver inte plugga om dagarna, nån betalar mig för att skriva i snitt tre rader fungerande kod om dagen.)

Nej men asså, kakor. Jag tänker mig nåt kladdigt, i stil med apfelstrudel, eller nåt mer hederligt svenskt med inbakta äpplen i smet. Syltkakor, hallongrottor. Hallongrottir på isländska. Såg förresten att Island var till salu på Ebay, sista budet var väl på 70 000 $ eller nåt. Det går inte så bra för Island nu. Stackars. Stackirs. Hela den här cirkusen är fö ganska underhållande om man väljer att se på den från den sidan, vilket man kan göra tills man förlorar jobbet skulle jag tro. Hur som helst, har ni tänkt på att varenda analytiker, expert, fondförvaltare och strateg som intervjuas på nyheterna är en 29-årig bakåtkammad kille/man i billig kostym som gör sitt bästa för att låta som att han varit med sen Franco gick i badbyxor? Mänskligheten, jag säger det igen, är inte värdig. Vi sitter i samma båt och tar tur i att skjuta hål i skrovet. Men det är kul!

Tyvärr är jag alldeles för sugen på socker för att kunna ranta mer konstruktivt om finanskrisen. Finans, kommer att tänka på klenäter. Har för mig min farmor bakade såna och att det var avancerat.

3 kommentarer:

Blogger eff sa...

När man äter mindre kraftfullt klenäter man.

10/18/2008 12:29 fm  
Blogger Gustav sa...

Kan du inte bara klippa och klistra lite i hushållets brödböcker så en viss brödnarkoman "råkar" baka hallongrottor när han egentligen skulle baka limpa, en sannerligen ond men effektiv plan. Jag kan se hans förvånande ansiktsuttryck fram för mig när han står där med sin nygräddade plåt:

"Nämen vafan...Hallongrottor...det här var ju inte det jag tänkte baka"

10/18/2008 6:43 em  
Anonymous Anonym sa...

eff, höhö...

gustav, höhö(nökaka...?)

10/19/2008 12:30 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida