onsdag, februari 11, 2009

Det flytande guldet?

Helt ärligt, what’s wrong with people? Borde jag vid 28 års ålder ha slutat fascineras, eller får jag medhåll om jag säger att det fan inte är normalt att stjäla ur folks munsköljsvatten på jobbet? Jag har sån där tandnoja, så jag vill gärna gurgla i flourvatten när jag har ätit lunch. Därför har jag ställt en flaska Dentan på hatthyllan vid toaletterna, så att jag inte ska behöva sitta och smyggurgla bakom mina skärmar och spotta i papperskorgen utan liksom lätt och ledigt kan passa på att skölja på toa. Typ varannan dag efter lunch är dock mitt munvatten borta från hatthyllan, men återfinns på någon av de tre unisextoaletterna. Först trodde jag att det var jag som var lite disträ (signum liksom) och bara hade glömt det där själv. Efter tio gånger surade jag till och textade ”RÖR EJ” med spritpenna på flaskan. Nyss hittade jag flaskan på toa igen. Jag inser att jag inte kan ställa mig och förhöra folk, så nu har jag bytt plats på flaskan och ställt den vid damtoan istället. Det är bara så jävla sjukt, fast på den lilla skalan och liksom inte på spränga-hela-världen-skalan. Den som tar det måste ju fatta att jag dricker ur korken varje dag? Baciller, någon? Okej, jag har inte direkt bacillskräck men det gäller folk jag känner, eller iaf väljer att dela [insert container här] frivilligt. Jag skulle aldrig bara ta random flaska på jobbet. Just nu pågår alltså operation flourspan, och jag måste rengöra den där korken asap. Dessutom funderar jag på att utrusta flaskhalsen med en liten lapp som vänligast upplyser om att det går att köpa mig en ny flaska på apoteket.

8 kommentarer:

Anonymous Julia sa...

Kan du inte ha den vid ditt bord? (Eventuellt hälla över i en liten flaska som är mer behändig att flytta på.)

RÖREJ-lappar funkar aldrig. Den som de skulle funkat på skulle sannolikt inte tagit från början.

2/11/2009 5:11 em  
Blogger Johanna sa...

Rör ej mina bindor, fanns det en lapp som hette på mitt förra jobb :)

2/11/2009 6:47 em  
Anonymous christina sa...

julia, jo jag får nog göra så nu. jag hade nån tanke om att jag inte ville släpa runt den och kände att risken att jag skulle bli gurgelmongot var överhängande ifall den inte stod jämte toaletterna.

johanna, haha! om man skirver SÅ på flaskan lär folk iaf bli förvirrade.

2/12/2009 8:38 fm  
Blogger egon sa...

men vafan, vem gör så? hur många är ni på jobbet? så många att det blir anonym-känsla? isf så kör folk säkert för att de inte vet vem du "är". Inte för att det är mer förlåtligt, men kanske mer... förklaring?

2/12/2009 9:14 fm  
Blogger christina sa...

egon, ja, vi är absolut tillräckligt för att det ska vara nån form av anonymkänsla här. som sagt, en förklaring, men jag förstår ändå inte hur den andra personen kan tycka att det känns fräscht för egen del att dricka ur nån random dentan liksom.

kärlek!

2/12/2009 9:37 fm  
Blogger Miss Understood sa...

Åh, fy vad äckligt att gå och gurgla ur någon annans munvatten. Vem 17 får för sig att göra något sådant?
(säkert smygsupare som vill dölja lunch-whisky-andedräkt)

2/12/2009 12:47 em  
Blogger Christina sa...

Miss U, precis, det är DET jag tyckerär det konstigaste. varför skulle man vilja det? måste vara whiskyn.

2/12/2009 2:30 em  
Blogger Ingela sa...

Haha, klockrent. kan du inte lämna en karta till närmsta apotek också!

2/12/2009 3:39 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida