fredag, februari 20, 2009

Inte helt säker

På löpen igår, nåt av dem, stod "Linda Rosing dejtar 9 män". (Eller om det var 14.) Jaha, typ skandal eller? Stoppa omoralen? Hon är ju med i en tv-serie som går ut på att hon dejtar olika män. Så vitt jag minns trycktes inga löp om hur många kvinnor tv-bonden ett eller annat dejtade samtidigt. Eller är det jag som feltolkar budskapet? Är det inte alls en rubrik till för att förfasas över Rosings (igen, herregud låt människan va och sluta sparka in öppna dörrar) "vilda" liv, utan typ mer en upplysning?

6 kommentarer:

Blogger egon sa...

10 stod det idag.
Annars: I agree.

2/20/2009 10:33 fm  
Blogger Dekorum sa...

Det sorgliga i det här fallet är väl att Linda mest troligt är nöjd med det där löpet. Jag har inte sett det, och inte läst artikeln, men jag gissar att den faktiskt är mer på "upplysningsnivå". "Reklam" för serien, typ...

2/20/2009 2:31 em  
Blogger christina sa...

egon, ja, man blir liksom såndärna fundersam.

dekorum, men om hon är nöjd med det är det väl inte så sorgligt? fast jag tror fortfarande att det var en tacksam rubrik att sätta när det gällde henne, och som de inte hade att om det var valfri man som dejtade 10 kvinnor, eller för den delen nån sån "singelmamma" som det gick en serie om på fyran (tror jag) förut.

2/20/2009 3:12 em  
Blogger Dekorum sa...

Nej, sant - är hon nöjd så är det väl inte sorgligt. Jag tänkte mest på att du skrev "låt människan va"... Hon vill ju leva i en sån där skön symbios med pressen, verkar det som.

Men klart att rubriken var tacksam.

2/20/2009 3:19 em  
Blogger kai sa...

Jag trodde ett kort ögonblick att hon kanske raggade på Else-Maries pappor, men de är ju bara sju.

2/20/2009 5:15 em  
Anonymous christina sa...

dekorum, ja man kan ju fråga sig vem som skor sig på vem, det fascinerande är vilka som alltid "utsätts".

kai, gahahaha!

2/21/2009 10:49 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida