lördag, februari 14, 2009

Fredan

Naaaw, jag vill behålla henne. (Pappa pappa får jag? Minns alla hemsläpade nyckelpigor, bortsprungna kattungar, små kalvar som betade på fel gräsplätt... vänta nu, nej det var nån annans barndom.) Jag tycker att hon är fiiiin. Ska försöka klura ut vad Eff menade med länkarna, lite senare när jag inte har två öl i knäna.

Alltså ska man bli bakis av TVÅ öl? Jag gick från jobbet vid fyra igår, detta hårda liv, köpte en kalasbillig reatröja på MQ* och mötte upp Oskar för lite sushi. Vi slafsade i oss varsin elvabitars och sen låg jag och flämtade sojan medan han åt sin sedvanliga klump wasabi. "För att rensa ut". Skumt. Anyways, sen gick vi till Molly Malone, där Oskar fick bita sig hårt i läppen hela kvällen för att inte brista ut i irländska folkvisor. Eftersom vi redan har pratat om allt som finns och således brukar sitta tysta kunde vi lyssna på sällskapet jämte: ett gäng überpretentiösa 23-åringar som hävdade sig kunna allt som Buddha kunde men också led av sorgen att inte kunna dela detta med någon, i all sin framstående upplysthet. Sen började de lägga ut om den matematiska oändligheten och då var jag lite tvungen att gå och kräkas ut föraktet på toaletten.

Ja, sen kom Sara, Ladi, Cohen och Gurra och jag fick som sagt i mig två öl och blev knashungrig och ganska fulltrött på kuppen. Det är väldigt konstigt att en öl är nio köttbullar och att man kan bli hungrig efter arton köttbullar. Idag sov jag till elva och vaknade i efterdyningarna av det berömda knäskvalpet och knäckebrödssmulorna från inatt. Min sambo hade varit stolt, vore han ej på egna förlustelser.

*Det känns alltid som nån form av guilty pleasure att handla på MQ. Typ som att jag kan njuta av att bli helt hjärndöd och handla slätstrukna plagg i taskig kvalité till priser som ligger bekvämt över H&M-nivå men ändå under förskräckelsestrecket på NK. Jag känner mig folklig när jag handlar på MQ. Från början var jag på väg till Gina Tricot, eg vad jag anser vara helvetet i billighetsdjungeln, för att köpa en likadan tröja som Blondinbella, men den var inte så snygg irl.

8 kommentarer:

Blogger eff sa...

Jag drack också två öl!!! (Fjortistejsupphetsning!) En med skumkula, jag råkade börja diskutera om man borde gå till urologen om man led av skum kula, men lyckades avstyra innan jag gått för långt.

Sen var det nån som nitade upp en FM-antenn på väggen. Jag fick förklarat för mig att det var normalt beteende för just den personen efter några öl.

CSS-grejen är enkel. Du har två body {}-grejer i layouten. Den andra är innesluten av kommentarer. Den måste raderas helt. Sen fonkar det.

2/14/2009 2:48 em  
Blogger Christina sa...

wohoo, eff drack öl! hoppas det kändes juste, verkar ju så. FM-antenner, hahahaha.

du menar att kommentaren inte biter? byt whyhy? (och hur vet du att jag bara kommenterade bort den gamla? *it-efterbliven*)

2/14/2009 3:31 em  
Blogger eff sa...

Ja, det var grymt trevligt. Jag är inte anti-öl, jag är bara anti-vara-nykter-när-andra-är-fulla och nu var ingen speciellt full, alla var mest glada. My kind of crowd.

Kommentaren biter nog men bara fram till första matchande */. Eftersom det är flera kommentarer inneslutna i den yttre (för font-size, nåt hack för IE5 tror jag) så blir det keff.

View Source är din vän på internetet. Kan se allt.

2/14/2009 4:16 em  
Blogger Christina sa...

oh, vilken grej. jag jobbar ju mer med såndärna hårdvara va =). ah, men då ska jag kolla upp hur det ser ut. jag borde ha tänkt på det, har slagits med en kompilator som inte klarar // de senaste dagarna.

sweet, tack.

2/14/2009 4:23 em  
Blogger eff sa...

Hehe, // är inte ANSI C. Renläriga C-människor vägrar helt säkert allt som Strousrup infört i C++. Även om det nu finns med i C99.

2/14/2009 4:34 em  
Blogger Christina sa...

diab=renlärigt.

2/14/2009 10:31 em  
Blogger eff sa...

Man måste älska fundamentalister. Thou shalt not indent using tabs, for it is an abomination.

2/14/2009 11:08 em  
Blogger Christina sa...

eller hur. man typ baxnar. jag råkade ha en makefil utcheckad en gång och kom åt tangentbordet. tror du nåt byggde efter det eller?

2/15/2009 10:19 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida