lördag, mars 14, 2009

Kurs i helgen

Jag ska gå kurs den här helgen. Det är skrivarakademins novellkurs och jag fick det i julklapp. Har så klart ont i magen. Prestationschristina. Det mest komplexa med att skriva är viljan att nå alla, ja helst hela världen, men ändå behålla det för mig själv, min hemliga hobby. Min hemliga längtan. Tänk om jag är kass. Som alltid är jag rädd för det som är nytt. Jag tror inte att nån som känner mig skulle tycka att jag var en rädd person, men hahaha så fel de har! Jag, ett ängsligt asplöv i söderbrisen. Jaja, om det blir något bra av det kanske det går att lägga ut, annars hör ni aldrig av mig mer (skoja).

Puss puss

editerat: "Min hemliga längtan."??? Ser jag framför mig en karriär som harlequinnovellist månne? SKÄMS. (Och känner mig förvirrad, har tappat listen på asterisker tack vare/pga Julia. Återtar versalerna.)

5 kommentarer:

Anonymous Bonde sa...

Så skoj att du gör slag i saken. Jag ser fram mot att läsa förnyelsen av harlequinnovellen redan nästa vecka. Känn ingen press alls =)

3/14/2009 10:28 fm  
Blogger Elin sa...

Det kommer att gå skitbra och du kommer att känna dig stärkt, inspirerad och peppad efteråt. Det är vad jag tror. Att skriva är inte att prestera, det är en form av icke-presterande där ditt sätt att skriva är det rätta och det bästa just för dig.

3/14/2009 2:52 em  
Blogger eff sa...

Grymt bra julklapp.

3/14/2009 3:44 em  
Blogger egon sa...

Vad SPÄNNANDE. Läste kreativt skrivande på heltid förut. Det var bland det läskigaste jag gjort, och samtidigt det bästa.

3/15/2009 7:32 em  
Anonymous christina sa...

hej alla

tack för pepp =). det kändes ganska juste, men jag är fångad i prestationsfällan. tar mig ut ibland.

puss puss

3/15/2009 8:42 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida