måndag, maj 23, 2011

Some more

Jag fattar inte varför jag skriver det här eftersom det riktar sig till personer med uppenbar brist på hjärnkapacitet men någon kanske det kan roa. Någon annan alltså.

Att argumentera mot kritik på Ströms bok med att gasta om att man...

1) inte ALLS kan kritisera Ströms bok om man själv inte har andra källor än de som Ström listat. Det räcker alltså inte att peka på de uppenbara brister som hans egna källor har utan kritiken blir OHEDERLIG om motbevis inte bifogas. Eh VA? Nej, alltså så funkar inte forskning, varken feministisk eller någon annan. Det är fullt legitimt att bemöta tvivelaktig källhantering för vad den är i sig själv, alltså dålig. Det är dessutom jävligt ohederligt att kräva motbevis till källor som är en produkt av Ströms banala klippochklistrateknik.

2) vet MER om feminism än feministerna själva, trots att man för allt i världen avsvär sig all form av samröre med nämnda grupp? Alltså I D I O T E R. Att sen gorma vidare om att det är feminismen som är roten till allt ont när feminister gång på gång på gång bedyrar att de HÅLLER MED om att även män far illa i ett ojämställt samhälle. Herregud!

3) minsann förstår de källor som feminister faktiskt hänvisar till men utan vidare omsvep konstaterar att "de har fel" och och sen rabblar ur sig nåt helt uppdiktat konspirationsteoretiskt om STATSFEMINISMEN. Det här är en alldeles speciell form av feminism och alla som ingår i den vill bara vara OFFER så att de slipper ta ansvar. Själv är Ström dock inget offer. Nej, han klagar bara OUTHÄRDLIGT mycket på kvinnor och män som kallar sig feminister och SKYLLER ALLT på dem. Det är tom deras fel att unga killar inte får LIGGA! Vet ni vad. När unga killar inte får ligga då är det här samhället verkligen i fara.

... det är ungefär lika intelligent som att beskylla miljöpartister för växthuseffekten eller invandrade för rasism. Bara för att vi påtalar problemen beror de inte på oss. Men just det, jag glömde. Samma personer som håller på Ström brukar förneka både växthuseffekten och rasismens existens. Det har som sagt blivit något fel där uppe.

3 kommentarer:

Blogger Underlandet sa...

Men word.

5/23/2011 10:12 em  
Anonymous christina sa...

Thnx =)

5/23/2011 10:27 em  
Blogger Liza sa...

Ja, amen på det.

Vi hade en diskussion som startade i det i hemmets lugna vrå i helgen varpå jag fick ett utbrott på J eftersom han påstod att jag "inte var uppdaterad" och bara klagade på att saker och ting var ojämställda.
Han ba "men alltså, saker och ting går framåt - typ alla mina kompisar är pappalediga".

Ja, i två månader ja.

Ibland är det hårt att vara gift med någon som liksom inte tänkt så mycket på det här med feminism tidigare. Jag var även den som fick förklara för J vad KRAV och fair trade var.

Dock tur för honom att han har andra kvalitéer.

5/24/2011 10:15 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida