tisdag, januari 24, 2006

Jag vill bo här

Sitter hemma hos O i nya lägenheten på Alströmersgatan. Avundsjuka är inte ett ord gott nog för att beskriva monstret som bor i mitt bröst. Ett tak, ett tak, mitt kungarike för ett plåttak. Jag kan se in i vindskupor, andas avgaser och höra ljudet i rören när grannarna vrider på gasen. På fem minuter kan jag gå till Klippet (älskade, älskade, alltid överfulla Klippet), ramla in på systemet och tappa huvudet på Accessorize i förbifarten. Na, det där sista var mest för att understryka hur nära världen är härifrån. Glitterarmband får man sällan se mig i, för att inte säga aldrig. Annars allt som vanligt. Några avsnitt Simpsons (Moe blir snygg, Düffman gör en appearance), lite Futurama, skaldjur och vitt vin, ni vet. Chokladfondue till efterrätt. Vi tror att vi är rika. Verkligheten borde vara mindre illusorisk innan den 25e. Efter också, kan man tycka.

2 kommentarer:

Blogger A sa...

Önskar mig faktiskt en mer illusorisk verklighet just nu.

Min verklighet: 7,55 spänn på kontot och rödsprängda ögon. Tilläggas bör kanske att anledningen till mina röda ögon inte är av alkoholrelaterad karaktär utan en följd av en för tidigt satt väckarklocka.

Ge mig en illusion för tusan!

1/25/2006 7:07 fm  
Anonymous ely sa...

tack för tjallamallatipset, var inne på hemsidan och snokade i shoppen. det verkar ju finnas både ett och annat där som kan vara värt att dra till söder för. coolers. hoppas ni dracko er fulla igår, efter att ni hittat till systemet.

1/25/2006 9:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida