söndag, april 30, 2006

Det är inte måndag idag

Fecken var minglig och vänner för från förr och presentutdelning och öppen bar och jäkla trevligt. Vi låste Holmskan och O ute och hörde inte gruskastningen mot vardagsrumsfönstret. Sen åt vi citrongräschips med mysko smak. LarsRobin var där också. Det är alltså två personer. Jag tycker så mycket om det smeknamnet. Ena halvan komplimerade mina säckiga byxor. Diane Keaton.

Blodet, ja. Någon imbecill svagt postpubertal långskånk tyckte, som så många andra, att det var roligare att dricka öl än att dansa på Faschiings dansgolv (observera att det heter dansgolv och inte ölgolv). Tjing tjong och så dängde han den vassa flaskan i min hand och jag fick jaga plåster för att inte dö i blodförlust. Typ så. Moses bredvid mig i baren erbjöd mig sina tjänster i utbyte mot en dans med "queen of the night". Nåja. Jag pratade med Moses ett tag men han tycktes tappa intresset när jag hävdade att han också var en dancing queen om jag var det. Sen önskade jag Booker T och fick dem.

På vägen hem blev vi först stoppade av en glad jänta som undrade var vi just hittat vår mat. Eh liksom, checka BK där nere på hörnet. Spanjoren var det otrevligare med, han var mest bara äcklig, full och tog sig friheter, liksom gjorde gubbfan som iförd kostym placerade sig bredbent över en gatubrunn för att kissa. Jävla män-helveten att ta sig så sjukt många friheter. Hur hade det sett ut om jag grenat över en brunn på Kungsgatan tre på morgonen.

10 kommentarer:

Blogger Jenny sa...

Klockan tre inatt! Jag ser fram emot det. Tar med mig kameran. Ska du stå eller sitta?

4/30/2006 1:10 em  
Blogger Chris sa...

sitta tror jag... det känns mindre riskfyllt med balansen. join in? vi kan ställa ut på kulturkammaren. women with needs.

annars är nog det här inlägget den sämsta bloggen jag har gjort sen jag började. ha överseende med en bakfull örn.

4/30/2006 2:04 em  
Blogger Kaptenen sa...

haha. Är huvudet dumt så får kroppen lida som det så fint heter. Krya på dig.

4/30/2006 4:39 em  
Blogger Kaptenen sa...

Det här äpplet var inte sådant. Gissa igen:)

4/30/2006 5:13 em  
Blogger Kaptenen sa...

Hmm, jag kanske är ett päron? Vad baserar du dina gissningar på? en fördom, en förhoppning eller på fakta? :)

4/30/2006 5:36 em  
Blogger Kaptenen sa...

Du får gärna maila mig på pasikatt@spray.se. Så kanske du kan få en hint:)

4/30/2006 7:29 em  
Blogger Jenny sa...

När jag reste runt i sydöstra Afrika blev jag grymt imponerad av att kvinnorna stod och kissade. Det ska jag fan börja med. Med start inatt, klockan tre!

4/30/2006 9:20 em  
Anonymous Anonym sa...

Stå och kissa som tjej? Då måste man nog öva på tekniken. Jag kan föreställa mig mycket otrevliga konsekvenser. Jag röstar för den gamla hederliga hukningen. Men det gäller att akta fossingarna.

4/30/2006 10:32 em  
Blogger Chris sa...

det är ju lättast i svag nerförsbacke, så får man hjälp av gravitationen liksom. kungsgatan lutar lite.

4/30/2006 10:47 em  
Blogger Jenny sa...

Afrikanska kvinnor hinner inte med att huka, de har ungar på ryggen, grejer på huvudet och bussen pausar inte i fem år. De måste ut, bredbena och trycka på. Jag tror att det är trycket på strålen som gör det!

5/01/2006 11:25 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida