onsdag, juli 25, 2007

Nämnvärt

Kortare jovars men inte alls den nationalromantiska sommarängslooken jag liksom var på jakt efter. Jag ville se flikig och lätthårt ut, inte som en planta ja, ni förstår? Det har hänt förut jag sett ut som en yukkapalm efter frisörbesök. Han gjorde sitt jobb bra för jag ser ut precis som jag beskrev han skulle klippa't och det är ju inte hans fel mitt hår egentligen är tagel gone halvt om halvt alfahelix, den andra halvan svinto. Typ. Det är faktiskt inte hans fel att jag alltid tror jag ska kunna se nationalromantisk ut. Klipp mig blond liksom. Rant rant, men linjen, den allra viktigaste, linjen av alla linjer, the mother of all lines, den riktiga livslinjen -den som går från hakan längs käkbenet och bakåt uppåt- den är förbiklippt. Detta ger mig otvivelaktigt ett utseende snarlikt både Victoria Beckhams och en plantas. Först kunde jag inte se hur jag såg ut alls för karln hade i två flaskor turtle wax, som jag, mind you, efter två schamponeringar ännu inte har fått ur helt.

Ser ut att bli en bra dag, med andra ord. Tur att jag är gedigen och jordnära och RUSTIK och inte låter utseende bekomma mig nämnvärt.

8 kommentarer:

Blogger mean people suck sa...

åhå, finaste du. en bra dag. vi bestämmer oss för det och gör den till en. visst?

7/25/2007 9:54 fm  
Anonymous christina sa...

ja baby, de gör vi. puss.

7/25/2007 10:03 fm  
Blogger Matt sa...

Kotlett?

7/25/2007 11:01 fm  
Anonymous chris sa...

ay? stekare?

7/25/2007 11:24 fm  
Blogger .m. sa...

Önskar jag kunde se dig i din nya frisyr. Vi borde ta en fika en dag! Strömparterren?

7/25/2007 11:33 em  
Blogger storey sa...

Nationalromantisk, gedigen, jordnära och rustik. Det låter väldigt bra, som någonting jag också skulle vilja vara, eller hitta någon som var. Men det skulle nog också kunna vara en beskrivning av... skeppet vasa. Typ.

7/26/2007 1:47 fm  
Blogger egon sa...

haha. jag bestämde mig igår för att klippa av mig ca 15cm hår nästa gång jag är hos min frisör. måste redan förbereda mig mentalt, sist jag var där sa hon att "du kommer aldrig kunna klippa av dig håret" för att hon tycker jag är så snygg i långt hår. hrm.

7/26/2007 8:43 fm  
Anonymous christina sa...

m, strömparterren it is. när? jag kan ha knapp i blomhålet. nej. ja du fattar.

storey, haha skeppet vasa. jag får eget museum, med hål i taket. sweet!

7/26/2007 8:44 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida