torsdag, januari 15, 2009

2009, året då foten åker ner

Nu har det smällt. Tänkte bara säga det. 2009, here I come. Det är no more nice, från och med nu är det rättvist. Jag är så jävla trött på att tassa på tå, vara fin i kanten, inte säga ifrån när det kommer sexistiska mail i inboxen, höra mig för, KÄNNA AV, ha överseende. Det är så jävla slut på det nu. Det betyder inte att jag kommer bli en skitnödig självutnämnd sanningssägare (död åt dem!), bara att jag ska sluta acceptera att människor beter sig som skräp om och när det går ut över mig. Jag inledde min karriär som ilsk imorse, då jag efter att äntligen ha fått kontakt med vårdcentralen och berättat att jag varit feberförkyld i mer än en månad och att min hals gör ontontont fick rådet att -tada- dricka varmt honungsvatten! WHAAAT!??!!Alltså helt ärligt, de tyckte att jag skulle prova en "huskur" (hans ord) innan jag besökte dem. Sen gjorde han den fantastiska bedömningen att jag inte hade nåt bakteriellt, efter bara 3 minuter på tfn där den största konversationsmängden bestått i utbyte av personnummer.

7 kommentarer:

Blogger Den där Jenny sa...

Ja! Heja dig! Mitt största nyårslöfte för 2009 är att sluta vara så djävla duktig. Heja mig! Heja oss!

1/15/2009 6:50 em  
Blogger Gustav sa...

Så att du har varit sjuk i en månad var INTE tillräckligt för han? Du borde traska över till den doktorn och hosta i ansiktet på honom, se hur nöjd han känner sig över det.

1/15/2009 8:45 em  
Anonymous christina sa...

jenny, ja! jag kan iofs tänka mig att vara duktig, men det ska fan i mig inte utnyttjas av nån annan. heja oss!

gustav, nix, inte tillräckligt. men han måste ju vara en fantastiskt duktig läkare som ställer diagnos över tfn???

kraaaaaamar.

1/15/2009 9:10 em  
Blogger kai sa...

Fascinerande, mina husläkare har tenderat att skriva ut antibiotika så fort jag klivit in genom dörren. Undrar om Medicinalstyrelsen eller vad de heter nu för tiden satt stora skräcken i dem nu att inte ordinera penicillin annat än i yttersta nödfall.

Jaja, jag hade hosta från september till december, så jag leder! :-p

1/16/2009 7:53 em  
Blogger Johanna sa...

Du gör helt rätt. det är ju som det där ordspråket, snälla flickor kommer till himlen, stygga kommer ännu längre, på höga klackar typ. klyschigt o sant :)

1/17/2009 6:20 em  
Blogger eff sa...

Fick du hans personnummer alltså?

1/19/2009 7:24 em  
Blogger Kaaja sa...

Underbart nyårslöfte. Jag har tänkt mig något i den stilen själv. Kör hårt!

1/23/2009 7:20 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida