torsdag, september 16, 2010

What would Chuck Norris do...

Jag uppgraderar min switch. Det tar sjukligt lång tid. Under tiden funderar jag på vad jag skulle göra om jag fick in en rasist i mitt hem. Skicka ut den? Tänk om det var en kompis till en kompis som slunkit in och helt plötsligt som från ovan började vädra sina åsikter. Hur skickar man ut nån? Om man inte orkar ta diskussionen? Vad skulle kompisen säga, hur jobbigt skulle det bli. Ja, sånt uppehåller jag mig med. Till denna morgonens tankeövning lyssnar jag på The Black Keys (älsk på Brothers-plattan) och dricker sektkaffe från Nespressomaskinen. All that work over so much time, if I think too hard I might lose my mind.

2 kommentarer:

Blogger kai sa...

Jag tycker att de riktigt jobbiga inte är de uttalade rasisterna, utan de där som tycker att det finns ju många positiva exempel på invandrare, vår drottning t ex är ju väldigt trevlig men massinvandringen har ju definitivt negativa effekter, se bara på Rosengård, jadajada, och det är så halt att jag hittar liksom ingenstans att börja angreppet i.

9/19/2010 10:08 em  
Anonymous christina sa...

agree. eller som j åkesson säger, att han vill "hjälpa" de som vi redan tagit emot först. HUR han tänker sig att denna hjälp ska komma oss till godo är dock en gåta. det verkar inte ha med pengar att göra iaf.

9/20/2010 9:57 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida