tisdag, december 07, 2010

Listfritt

Alltså den här listan? Varför i hela friden. Jag kommer sluta med den nu (like someone cares, jaja). Att hoppa på grejer som verkar såhärava ql men som sen bara ger mig ångest för att jag inte tänkte igenom det tillräckligt känns typ som ett av mina främsta personlighetsdrag. Måste försöka bli bättre på att sålla. Obs obs, gäller alltså inte bara harmlösa listor utan random aktiviteter som overloadar min kalender. Det kanske blir nästa års nyårslöfte, igen. Hahaha. Men guuud, nu fick jag just reda på att min kille missat Tottos tavla! Måste genast visa. Hörs.

7 kommentarer:

Blogger eff sa...

Asså, listan i sig borde ju fan gallrats också. Var det inte två "what I'm wearing today" i'n. Och typ "another moment".

Jag ville protestera lite mot listandet här först, men tänkte att det är ju inte min pool att kissa i, och sådär.

Kommer inte sörja den. Har följt bloggen i typ 5 år snart utan att det behövts listor för att vara intressant. Tänk på det. Du är intressant utan listor. Nästan alltid.

12/07/2010 8:29 em  
Blogger Christina sa...

ska minnas det. och u know, hade det inte varit för a place for robots hade det inte blivit ett annat cyborgmanifest.

12/07/2010 8:45 em  
Blogger eff sa...

Asså varför skriver man saker som "tänk på det". Som om det spelade nån roll. Jaja.

Det känns alldeles överväldigande fantastiskt att det är så. Att jag är en av anledningarna till att så många fått ta del av hur fantastisk du är. Det känns overkligt i sin lilla storhet.

12/07/2010 9:14 em  
Blogger Christina sa...

det spelar roll! man ska ibland tänka lite extra på saker tycker jag. kärlek.

12/07/2010 9:49 em  
Anonymous Siska sa...

Måste bara inflika att vissa delar var himla intressanta och fina. Har tänkt en hel del på ditt pianominne. Det var så fint och sorgligt på en gång.

12/08/2010 10:25 fm  
Anonymous christina sa...

Siska, tack så mycket! Man kanske kan plocka godbitar ur den där listan och skriva om dem utan nummer och tvång, så att säga.

12/08/2010 11:41 fm  
Anonymous eff som har kul på jobbet sa...

Ja, det var inte dåliga texter! Jag tyckte mest att en del av rubrikerna kändes mer än lovligt "jaha vad ska vi ha för punkt nu då".

Fördelen med listan är väl just att en kanske tänker över vad en skriver om. Det ruskas om lite i hjärnskvalpet. Vilket alltid är intressant.

Plocka gärna godbitar. Du kanske borde crowdsource:a idéer eller nåt...

WhattheheckamIgoingtoblogabouttoday.com full med idéer. Eller nåt.

12/08/2010 12:04 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida