tisdag, november 09, 2010

Sportchefer har mycket små hjärnor

Glenn Östh, sportchef på SOK: vilken jävla tomte. Han tycker alltså inte att skattepengar ska gå till "undersökningar bland 60-åriga tanter i Småland som går stavgång" (Sportnytt tisdag). Nej fy fan. Skattepengarna ska ju gå till att skapa framtida OS-medaljörer! Tidigt ska barn välja huvudspår, annars blir det inget guldregn över oh du sköna nya Sverige. Jag håller givetvis med och vill härmed föreslå ett återinförande av ättestupan för alla samhällstärande gamla tanter i Småland. Ja va fan, knuffa alla som inte tjänar rimligt mycket över kanten och befria oss från tanternas terrorvälde! De som slitit ryggen av sig inom vården tills de är 60 förtjänar inget annat än ett mercy kill, det tycker jag vi alla borde vara överens om.

3 kommentarer:

Anonymous .m. sa...

För att inte tala om att skattepengarna som går till idrotten primära syfte knappast är (eller Bör vara!) att se till att Sverige får fram elitidrottsutövare utan att barn får alla möjligheter att utöva idrott, röra på sig och därmed får ett bättre grundlag för att hålla sig friska i framtiden.

En tidigare elitsatning kommer bara slå ut fler så att de slutar tidigare. Konsekvensen blir knappast så bra för folkhälsan (och då kommer Glenn Östh få slita sitt hår över alla pengar osm måste läggas på att hjälpa folk, som aldrig kommer ta en OS-medalj, till ett drägligare liv).

11/10/2010 9:43 fm  
Anonymous chris sa...

m, åh <3 dig! kan du inte bara maila den där östh och berätta vad han redan borde veta.

11/10/2010 9:54 fm  
Anonymous Johan sa...

Karma!
http://www.dn.se/sport/sok-kan-tvingas-skara-i-elitstodet-1.1207023

11/12/2010 2:17 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida